Atelier en workshops

Doen waar je blij van wordt

Bij alle dingen die we doen in ons leven blijken de natuur, bezig zijn, schoonheid en relaties een belangrijke rol te spelen. Het maakt ons blij.


Rust en ontspanning vinden tijdens een dagje of een halve dag er even helemaal uit zijn. Een moment voor jou alleen. Weg van de dagelijkse beslommeringen en weg van de druk van het moeten. Nu even niks. Alleen maar genieten van het moment.


We organiseren creatieve workshops op het gebied van intuïtief schilderen/tekenen, fotografie, keramiek en bloemsierkunst. Niets is fout. Juist de spontaniteit is uitdagend en de verrassingen die ontstaan zijn inspirerend. Het beleven staat centraal. We werken ook met gastdocenten.


Ook kun je deelnemen aan het open atelier. Dit is op vaste dagen en tijden. Wilma is dan zelf aan het werk en is beschikbaar om je creativiteit te laten groeien. Samen is zo veel leuker dan alleen. In het atelier liggen verschillende materialen en voorbeelden ter inspiratie. Je eigen materialen meenemen is prima. De kosten voor een halve dag is €15, – + gebruikte materialen. Inclusief koffie en thee. Maximaal 6 personen.


Bij mooi weer maken we ook gebruik van het terras, de loungehoek en de bloementuin. Daar is altijd iets te zien, te horen en te ruiken. Een weldaad voor je zintuigen. Er staan meerdere zitjes waar je gebruik van kan maken.


Koffie en thee is altijd aanwezig en een workshop van 1 dag is inclusief een lunch. We sluiten die dag af met een hapje en een drankje. Echt een dagje er helemaal uit zijn.


In de kalender kun je zien wat het aanbod is en waar nog ruimte is om je voor aan te melden (onder constructie).


De tijden en prijzen staan vermeld.


Wil je gewoon eens rondkijken in het atelier en in onze tuin dan kan dat ook. Het bord bij de voordeur geeft aan of we open zijn. Of maak een afspraak.


NB: parkeren kun je het beste op de Brink.

Week van mrt 13th

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
13 maart 2023
14 maart 2023
15 maart 2023
16 maart 2023
17 maart 2023
18 maart 2023
19 maart 2023