Inn Ghestre

Een comfortabel verblijf in een natuurlijke omgeving

De ligging van het verblijf is aan het Pieterpad en aan een mountainbike route.
In het hart van het Nationaalpark Drentse Aa.

Dit gebied staat garant voor uren fiets- en wandelplezier. Fotogeniek. Eventueel kunnen wij je gids zijn.

Inn Ghestre

Overnachten vlakbij de natuur

Inn Ghestre is een privé-onderkomen voor 2 personen. Dit is een zelfstandige ruimte met terras en aanwezigheid van combimagnetron, koelkast, Nespresso koffiezetter, melkschuimer en sinaasappelpers.  Ook is er een wasmachine en droogrekje in het appartement. De badkamer met o.a. een regendouche en toilet grenst aan de slaapkamer. Het is daardoor zeer geschikt voor een langer verblijf. Bij vragen graag contact opnemen.

Natuurlijk is er een tv en gratis Wifi.

De ruime hal bij de voordeur kun je gebruiken als serre.

Voor een kort verblijf van 1 nacht is er altijd koffie, thee, suiker, koffiemelk, olie, peper en zout en wc-papier aanwezig. Heb je geen eigen vervoer en wil je naar een bushalte of winkel dan kijken we of we je kunnen brengen of dat je onze fietsen kunt gebruiken.

Ondernemers in de directe omgeving bieden oplossingen voor ontbijt en lunch. 

Het Pieterpad en een ATB route

Deze gaan langs onze deur! De Gasterse Duinen liggen aan de overkant en naast ons huis. Fietshuur (toerfiets of mountainbike/ATB) is mogelijk. Zie ook de pagina buitenleven beleven.

Ontspanningsmassage

Wil je na inspanning ook ontspanning ervaren? Dan bieden we ontspanningsmassages aan in samenwerking met Praktijk de ZomerDijk. Meer informatie hierover vind je in de informatiemap in het gastenverblijf zelf.

Verkoop eigen werk

De foto’s op de pagina Exposities  geven zicht op de natuur in en om Gasteren. Het is mogelijk om als aandenken een afdruk van de foto’s te kopen. Gewoon voor thuis of in het bedrijf ter decoratie maar ook als relatiegeschenk. In kleur of in zwart-wit.

Wil je meer weten neem dan gerust contact op.


Met een hartelijke buitenleven groet!

Hans Vooges en Wilma Dijk.


  • Entree