Inn Ghestre

Een comfortabel verblijf in een natuurlijke omgeving

De ligging van het verblijf is aan het Pieterpad en aan een mountainbike route.
In het hart van het Nationaalpark Drentse Aa.

Dit gebied staat garant voor dagen fiets- en wandelplezier. Fotogeniek. Eventueel kunnen wij je gids zijn.

Logo Oer Bed

Inn Ghestre

Overnachten vlakbij de natuur

Overnachten en leven in Oer Drenthe. Vanuit onze gastenverblijven sta je direct in de schoonheid van de natuur om ons heen. Dit gebied is uniek voor Nederland  en je voelt je er meteen thuis. Het OV is op 200 meter afstand.

Ook in onze tuin is volop leven. We houden van tuinieren; van bloemen, groente en fruit. Met onze handen in de aarde en het verwerken van ons groenafval tot compost. Onze kleine kas draagt daar aan bij. Daar start het kiemen van het jonge leven en daar voelen we de zon op onze huid terwijl het buiten nog koud is. De planten trekken leven aan. Net zo als onze natuurlijke zwemvijver waar dieren komen zwemmen, drinken en badderen. We houden van schoonheid en vormen een leefomgeving waar we zelf erg van genieten en in passen. Origineel en creatief.

Bij ons is het nooit saai en altijd iets te doen en te beleven. Het Pieterpad en een mountainbikeroute gaan langs ons huis. Kom gerust aan. We liggen aan etappe 4: Zuidlaren – Rolde. Je vindt ons ook op www.pieterpad.nl .

Wil jij in onze leefomgeving en in ons gedeelte van de school en gymnastiekvertrekken overnachten dan heb je de keuze uit 2 gastenverblijven:

 

 

  • het voormalige handenarbeidlokaal: de Hooglanders

     

  • de samengevoegde jongens- en meisjeskleedkamers van de voormalige gymzaal: de Duinen.

De Hooglanders

Dit is een uniek natuurhuisje in een originele verpakking met rondom zon en schaduw. Een zelfstandige woonruimte met 2 bedden. In het voorjaar van 2023 is het opnieuw ingericht. Het is van alle gemakken voorzien met een volledig keukentje m.u.v. een vaatwasser. De royale boxspring-matrassen garanderen een uitstekende nachtrust. Verder is er een badkamer met regendouche en een wasmachine. Het heeft een eigen ingang (tevens serre) en een terras aan de westkant waar bijna de hele dag zon is. Dit alles maakt het geschikt voor een langduriger zelfvoorzienend verblijf. Dan geven wij 10% tot 20% korting. (Nb: het terras wordt in het voorjaar gerenoveerd met flagstones, grind en houtsnippers. Foto’s daarvan zullen volgen)

In de slider zie je de foto’s van dit vakantiehuisje.

De Duinen

Deze ruimte is in maart 2023 geschikt gemaakt voor kortverblijf inclusief ontbijt en komt begin juni beschikbaar voor recreatieve verhuur. Het heeft 2 bedden met luxe matrassen. Eigenlijk speciaal voor de Pieterpad wandelaars. We wandelen zelf ook deze route en we voelen ons verwant. We kennen de gemakken en ongemakken die je tijdens het wandelen tegenkomt. De ruimte heeft een eigen ingang aan de oostkant en de mogelijkheid om in een separaat stukje van onze tuin, tegen de historische houtwal en duinrand, te zitten. Er is ochtendzon en schaduw voor de hete dagen. Lichtkoepels garanderen veel inpandig licht. In de slaapkamer is een verduisteringsgordijn aangebracht. Een kitchenette met koelkast, combimagnetron, waterkoker, Nespresso koffiezetter en serviesgoed is aanwezig. Thee en koffie idem.

In de slider zie je de foto’s van dit Pieterpad verblijf.

Het Pieterpad en een ATB route

Deze gaan langs onze deur! De Gasterse Duinen liggen aan de overkant en naast ons huis. Fietshuur (toerfiets of mountainbike/ATB) is mogelijk.
Wij bieden geen plaats aan huisdieren.

Ontdek het mooie gebied Aa en Hunze met behulp van deze kaart

Beschikbaarheid controleren en reserveren kan via deze knop!

Wil je meer weten neem dan gerust contact op.


Met een hartelijke buitenleven groet!

Hans Vooges en Wilma Dijk.


  • Ingan De Hooglanders
    Ingang de Hooglanders